Aljašská treska v kokosovo-pohánkovej kruste

  • Sharebar

2 filety z aljašskej tresky 

1 citrón  

morská soľ 

1 PL pohánkových vločiek 

1 PL strúhaného kokosu 

1 ČL sezamových semienok 

olivový olej 

ľadový šalát 

100 g strúhanej mozzarely 

1 PL medu 

 

Počet porcií: 2   Čas prípravy: 40 minút

 

 
Filety z aljašskej tresky jemne posolíme, pokvapkáme citrónom a obalíme v zmesi vločiek a kokosu, Zapekaciu misu potrieme olejom, preložíme ryby, posypeme sezamom a pečieme 30 minút na 180 °C. Tresku podávame s ľadovým šalátom, mozzarelou a medovo-citrónovou zálievkou, pokvapkané olivovým olejom.  
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet