Avokádová nátierka s camembertom

  • Sharebar
1 avokádo 
šťava z 1 citróna 
2 strúčiky cesnaku 
štipka soli 
camembert 
ražná placka (Lidl) 
 
Porcie: 4 Čas prípravy: 10 minút 
 
Základom dobrej nátierky je zrelé avokádo. Keď ho stlačíte musí pružiť, nesmie byť tvrdé ani príliš mäkké. Keď si kúpim tvrdšie avokádo, nechám ho doma ešte dozrieť. Avokádo rozrežeme, vyberieme jadro, ošúpeme ho a rozmixujeme. Pridáme prelisovaný cesnak, soľ, šťavu z citróna a premiešame. Šťava z citróna nátierku dochutí a zabráni jej zhnednutiu. Nátierku podávame s ražnou plackou a kúskami camembertu alebo iného syra. 
 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet