Bielkovinová pizza

  • Sharebar
250 g tvarohu 
4 vajcia 
soľ
oregano 
bazalka 
kečup 
6 plátkov šunky 
olivy 
 
Počet porcií: 2   Čas prípravy: 20 minút
 
Najprv si oddelíme žĺtka od bielkov a vyšľaháme tuhý sneh. V inej miske vymiešame žĺtka s tvarohom, pridáme koreniny a jemne vmiešame sneh. Zmes vylejeme na papier na pečenie a necháme piecť na 180 °C asi 10 minút. Pizzu vyberieme a potrieme kečupom, poukladáme šunku, olivy a dáme znova zapiecť. Pizza je hotová, keď .zhnednú okraje, je plná bielkovín a chutí ako skutočná pizza, no táto je bez výčitiek, preto si ju môžete dopriať aj na večeru. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet