Cuketové zapekanky s kuracím mäsom, mrkvou, kukuricou a mozzarelou

  • Sharebar

2 cukety 
2 kuracie prsia 
2 mrkvy 
5 PL kukurice 
100 g mozzarely
1 malá konzerva šampiňónov 
1 PL kečupu 
1 PL olivového oleja 
hrsť čerstvej bazalky 
1 ČL morskej soli

Porcie: 2 Čas prípravy: 30 minút 

Cuketu pozdĺžne rozrežeme na dve časti, vydlabeme vnútro. Na olivovom oleji opražíme vydlabané jadro cukety, mrkvu nastrúhanú na tenké, dlhé slížiky (pomocou škrabky na zemiaky alebo na to určeným strúhadlom). Pár minút prudko restujeme, pridáme kuracie mäso, kečup, soľ a nakrájanú bazalku. Pred dokončením primiešame šampiňóny, kukuricu a polovicu množstva strúhanej mozzarely. Cuketové zapekanky pečieme pri teplote 180 °C približne 35 minút. Na tanieri posypeme zvyšnou mozzarelou a ochutíme čerstvou bazalkou.

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet