Cviklový šalát

  • Sharebar

2 stredne veľké cvikly 
1 cibuľa
400 g sterilozaného hrášku s mrkvou
1 PL horčice
2 ČL soli
šťava z 1 citóna
500 g bieleho jogurtu (Hollandia)
 

Porcie: 4 Čas prípravy: 15 minút 

Dnes som si pre vás pripravila jednoduchý cviklový šalát. Má úžasnú farbu, skvelú chuť a je plný vitamínov. Cviklu nemusíte variť, očistite ju, nastrúhajte ju na strúhadle, pridajte šťavu z citróna, sterilizovanú mrkvu s hráškom, nakrájanú cibuľu, horčicu, soľ a nakoniec biely jogurt. Šalát poriadne premiešajte a nechajte aspoň hodinu odstáť v chladničke, aby cvikla zmäkla a aby sa spojili chute. Cviklový šalát je vhodný aj na večeru, orestujte si k nemu kuracie mäso alebo ho zjedzte s kúskom celozrnného pečiva. Prajem vám dobrú chuť :-) 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet