Fitness bryndzové "halušky"

  • Sharebar

1 karfiol

70 g 100 % ovčej bryndze 

himalájska soľ 

2 plátky šunky 

olivový olej

 

Počet porcií: 2   Čas prípravy: 10 minút

 

Máte radi bryndzové halušky, ale snažíte sa žiť zdravo či nechcete stráviť veľa času zdĺhavou prípravou halušiek? Keď ochutnáte halušky s bryndzou podľa tohto receptu, určite vám učarujú. Ich príprava je jednoduchá a rýchla a výsledok veľmi chutný. V osolenej vode uvaríme karfiol, precedíme ho a v miske popučíme na drobno. Primiešame bryndzu a poriadne vymiešame, keď chcete mať halušky vláčnejšie, pridajte pár lyžíc bieleho jogurtu. Halušky naservírujte na tanier a ozdobte šunkou, opečenou na troške olivového oleja. Posypte sušenou petržlenovou vňaťou a užite si gurmánsky zážitok! 

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet