Grilovaný sendvič so schwarzwaldskou šunkou a volským okom

  • Sharebar

1 ražná placka (LIDL) 
1 vajce 
2 plátky schwarzwaldskej šunky 
Alfa bio francúzska nátierka 
2 plátky syra (20 %)
kokosový olej 

šalát alebo nakrájaná zelenina 

Na panvicu dáme trošku kokosového oleja a upečieme volské oko. Ku vajíčku dáme opekať ražnú placku, ktoré sme rozkrojili na dve polovice. Keď je z oboch strán opečená, natrieme na ňu nátierku alebo kúsok bylinkového masla, dáme jeden plátok syra, šunky, volské oko a znova šunku a syr, prikryjeme druhou časťou placky. Podávame so šalátom, ľubovoľnou zeleninou. Sendvič je teplý, rozplýva sa na jazyku, je to alternetíva k raňajkám, či obedu, keď nemáte čas dlho variť. Sendvič si, samozrejme, môžete naplniť podľa vlastnej chute, toto je len môj tip ako to môžete urobiť :-)

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet