Hovädzie mäso na mrkve

  • Sharebar

500 g hovädzieho mäsa (zadné)
7 mrkiev 
1 cibuľa 
1 PL kečupu 
2 ČL soli 

1/2 šálky natural ryže 
1 ČL soli 
kokosový olej 

šalát 

 Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na kocky. Na kokosovom oleji si spražíme cibuľku, pridáme mäso, sprudka orestujeme, poslíme a podlejeme troškou vriacej vody. Pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, kečup a dusíme, kým nebude mäso mäkké.  Ryžu umyjeme, necháme odkvapkať. Na kokosovom oleji si spražíme cibuľku, pridáme natural ryžu a zalejeme ju trojnásobkom vriacej vody, posolíme a varíme, kým nebude mäkká. Hovädzie na mrkve podávame s ryžou a šalátom. Tento recept je veľmi jednoduchý, vhodný aj pre začiatočníkov. Mäsko má vďaka mrkve príjemnú sladkú chuť, ktorú skvele dopĺňa ryža a čerstvý šalát :-) 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet