Hovädzie mäso so zeleninovou omáčkou s cuketovo-mrkvovými čipsami

  • Sharebar
500 g hovädzieho mäsa 
4 veľké paradajky 
2 papriky 
2 cibule 
1 ČL soli 
1 ČL čierneho korenia 
worčestrová omáčka 
1 PL kečupu 
1 PL dijonskej horčice 
olivový olej 
2 cukety 
300 g mrkvy 
 
Porcie: 4 Čas prípravy: 40 min
 
grilovacie korenie 
vajcia 
 
Cuketu a mrkvu nakrájame na tenké kolieska, osolíme, posypeme grilovacím korením a pečieme asi 30 minút na 180 °C. Kým sa čipsy pečú, pripravíme si mäso. Nakrájame ho na tenké pásiky, sprudka orestujeme na olivovom oleji, pridáme na hrubo nakrájanú cibuľu a papriku. Okoreníme, posolíme, pridáme kečup a horčicu, pokvapkáme worčestrovou omáčkou, Chvíľu restujeme a pridáme paradajku, nakrájanú na malé kúsky. Na tanier naservírujeme čipsy, mäso so zeleninovou omáčkou, upečené volské oko a ochutíme čerstvou pažítkou. 
 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet