Hovädzie mäso v paradajkovej omáčke

  • Sharebar

500 g hovädzieho mäsa
250 g špaldových cestovín (špirály)
1 paprika
1 cibuľa
500 g pasírovaného paradajkového pyré (napr. Le belle)
1 ČL soli 
2 ČL talianskych byliniek (Kotanyi)
1 ČL majoránky
2 bobkové listy 
pár bobuliek čierneho a nového korenia 
1 PL olivového oleja 
mozzarela

Porcie: 4 Čas prípravy: 1 hodina

Na olivovom oleji si orestujeme cibuľku, pridáme na kocky nakrájané mäso a dusíme. Po chvíli pridáme paradajkové pyré a všetky koreniny. Podlejeme trochou vody tak, aby bolo mäso ponorené. Varíme, kým nebude mäso mäkké, pyré omáčku zahustí, preto nie je potrebné zahusťovať múkou. Keby sa vám zdala omáčka horká, pridajte lyžicu trstinového cukru. Podávame s uvarenými špaldovými cestovinami, mozzarelou a čerstvou bazalkou.  

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet