Hrnčeková jahodovo-kokosová bábovka

  • Sharebar

2 vajcia 

1/2 hrnčeka trstinového cukru 

1/3 hrnčeka roztopeného kokosového oleja 

1 hrnček vody

2 ČL vínneho kameňa (prášok do pečiva)

1,5 hrnčeka celozrnnej hladkej špaldovej múky 

1/2 hrnčeka kokosu 

2 hrste čerstvých jahôd 

Porcie: 6 Čas prípravy: 50 minút 

V mixéri vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a všetky sypké suroviny, zmiešané dokopy. Do vymiešanej zmesi jemne vmiešame na kocky nakrájané jahody. Pečieme pri teplote 180 °C asi 40 minút, ideálne v silikónovej forme na bábovku. Formu vymastíme kokosovým olejom a vysypeme múkou. Táto rýchla hrnčeková bábovka určite zachutí vašim hosťom alebo vám spríjemní raňajky či desiatu. 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet