Hruškové muffiny a mandľovým maslom a čokoládou

  • Sharebar

2 vajcia
2 PL trstinového cukru 
2 ČL škorice
2 ČL sušeného zázvoru
500 ml hruškového pyré (asi 7 menších hrušiek)
4 PL ražnej múky
1 ČL vínneho kameňa (prášok do pečiva bez fosfátov)
 

mandľové maslo a 3 kocky čokolády (min. 70 % podiel kakaa)

Porcie: 12 muffinov Čas prípravy: 40 minút 

V červeno-bielo bodkovanej edícii som si pre vás pripravila úžasne vláčne muffiny, ktoré vás prilákajú korenistou vôňou a mandľovým prekvapením vo vnútri. Chýbať nebude ani kúsok kvalitnej čokolády. Pripravte si tieto muffiny na raňajky, určite vám spríjemnia ráno :-) V miske si vyšľaháme vajcia s cukrom do penista, pridáme hruškové pyré a všetky sypké zmesi (múka, prášok do pečiva, zázvor, škorica), ktoré sme si premiešali vopred. Naplníme košíčky do polovice, pridáme lyžičku mandľového masla (alebo arašidového, keď nemáte, pridajte kúsok orecha) a kúsok čokolády, pridajte zvyšné cesto tak, aby bol košík naplnený a dajte piecť do rúry na 180 °C na 30 minút.

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet