Jablkovo-jahodové muffiny

  • Sharebar

4 PL masla (môže byť aj kokosový olej)
pol šálky trstinového cukru
4 vajcia
1 biely jogurt
2 jablká
2 šálky pomletých ovsených vločiek
2 šálky celozrnnej špaldovej hladkej múky
4 ČL PDP (Prášku do pečiva)
jahody

Postup:

  • Vymiešať cukor s maslom, pridať vajíčko, neskôr nastúrhané jablká, jogurt.
  • Do misky si pripravíme múku, vločky a PDP, postupne sypeme do mixéra. Keď je cesto tuhé, zriedime mliekom.
  • Cukor sa nemusí dať, muffin si môžete na tanieri osladiť javorovým sirupom, agáve..
  • Do košíkov som dala trošku zmesi, vložila som rozmrazenú jahodu a znova som zaliala zmesou. Toto je dvojitá dávka, keďže čakám návštevu, vyšlo mi 21 veľkých muffinov.
  • Pečieme na 180, asi 25 minút, kým nebude vrch muffinu zlatohnedý.

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet