Jahodovo-rebarborový džem

  • Sharebar
500 g rebarbory 
300 g jahôd 
6 PL kokosového cukru 
voda
 
Porcie: 8 Čas prípravy: 1 hodina
 
Jahody umyjeme a nakrájame na menšie kúsky, rebarboru nakrájame na 2 cm kocky a spolu s jahodami vložíme do nepriľnavého hrnca. Osladíme a za občasného miešania varíme asi 45 minút. Džem si oslaďte podľa vlastnej chuti a podľa toho, aké sladké máte jahody. Hotový džem prelejte do sklíčka a dajte do chladničky, vydrží vám dva týždne. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet