Kalerábové pyré

  • Sharebar

2 porcie   20 minút

 

1 ks väčší kaleráb

Morská soľ

½ KL rasce

1 KL  konopné semienko

1 KL ľanové semienko

1 KL kvalitné tradičné maslo

 

Ošúpaný kaleráb narežeme na menšie približne rovnaké kúsky a dáme variť, kým kaleráb nezmäkne. Zlejeme vodu necháme chvíľu vychladnúť a mixujeme dohladka spolu s ostatnými ingredienciami. Toto jedlo predstavuje nízko-sacharidovú prílohu plnú „superfoods“, ku ktorým sa radí konopné semienko a ľanové semienko.

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet