Karfiólová pochúťka

  • Sharebar

1 menší karfiól

morská soľ

1 ČL olivového oleja

2 vajíčka

 
Čas prípravy: 20 minút Porcie: 3
 
Karfiól uvaríme vo vode alebo pripravíme na pare. Keď je polomäkký, popučíme ho pomocou miagača na zemiaky. Na panvicu nalejeme olivový olej, pridáme karfiól, chvíľku popražíme. K zmesi pridáme rožšľahané vajcia a morskú soľ. Odstavíme, keď bude vajíčko v požadovanej konzistencii. Ozdobíme petrželovou vňaťou, podávame na dezertnom tanieri. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet