Knäckebrot s arašidovým maslom a domácim kakaom

  • Sharebar

2 ks knäckebrotu 

2 ČL bio arašidového krému 

1 ČL domáceho džemu 

2 dcl mlieka

1 ČL nepraženého odtučneného kakaa

kvapka sladidla (agáve sirup, kokosový cukor)

1/3 banánu 

 

Počet porcií: 1   Čas prípravy: 5 minút

 

Máte chuť na sladké raňajky? Tie moje vznikli z nedostatku elektriny v našom dome a parádne som si pochutila :-) Skúste arašidové maslo na sladko s domácim kakaom, príprava je jednoduchá. Knäckebrot alebo domácu bagetku natrite troškou arašidového masla a džemu, nakrájajte banán. V šálke rozmiešajte mlieko (buď teplé alebo studené) s lyžičkou kakaa a oslaďte podľa vlastnej chuti. Prajem krásne ráno a úsmev na tvári po sýtych raňajkách! 

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet