Kura v medovo-horčicovej marináde so zeleninou

  • Sharebar

2 kuracie stehná bez kože

500 g mrazenej zeleniny
 
Marináda:
1 ČL medu
1 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku 
Porcie: 2  Čas prípravy: 1 hodina
 

Z kuracích stehien odstránime kožu, vymiešame marinádu z medu, horčice a cesnaku a potrieme ňou kura. Kurča necháme v chladničke odležať minimálne 3 hodiny. Pečieme ho prikryté alobalom pri teplote 180 stupňov približne 45 minút. V polovici pečenia pridáme v osobitnej nádobe do rúry mrazenú zeleninu.

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet