Kuracie mäso na šampiňónoch

  • Sharebar

4 kuracie prsia

250 g šampiňónov 

1 cibuľa 

himalájska soľ 

1/3 šálky natural ryže 

poľný šalát 

sezónna zelenina 

mozzarela

olivový olej 

 

Počet porcií: 2   Čas prípravy: 1,5 hodiny

 

Kuracie mäso nakrájame na kocky. Na olivovom oleji orestujeme cibuľku, mäso a keď sa zatiahne, pridáme šampiňóny. Osolíme a podlejeme troškou vody, necháme dusiť, až kým mäso nezmäkne. Natural ryžu orestujeme na olivovom oleji a cibuľke, zalejeme trojnásobným množstvom vriacej vody, osolíme 1 ČL soli a varíme na miernom plameni minimálne hodinu. Kuracie mäso podávame s ryžou a zmesou poľného šalátu, mozzarely a sezónnej zeleniny. 

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet