Kuracie mäso s cuketou, reďkovkou, jarnou cibuľkou a bylinkami

  • Sharebar
3 kuracie prsia 
jarná cibuľka 
hrsť reďkoviek 
1 cuketa 
150 g cherry paradajok 
2 ČL soli 
čierne korenie 
hrsť citrónového tymiánu
hrsť petržlenovej vňate  
citrónová šťava
olivový olej 
 
Porcie: 4 Čas prípravy: 20 minút 
 
 
Kuracie mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky. Všetku zeleninu taktiež umyjeme a nakrájame na drobno, cuketu pokrájame aj so šupkou. Na olivovom oleji si orestujeme jarnú cibuľku, pridáme mäso, počkáme, kým sa zatiahne a pridáme ostatné suroviny. Posolíme, pridáme bylinky, zakryjeme a 10 minút podusíme. Pred dokončením pokvapkáme citrónovou šťavou, podávame so špaldovými, semolínovými alebo grahamovými cestovinami. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet