Kuracie mäso s mrkvovo-petržlenovou ryžou

  • Sharebar

2 plátky kuracieho mäsa

1/3 šálky hnedej ryže 

3 mrkvy

2 petržleny

1/2 cibule

olivový olej

1 vajíčko 

1 ČL grilovacieho korenia

 

Počet porcií: 2   Čas prípravy: 1 hodina  15 minút

 

Kuracie mäso naložíme do marinády z vajíčka a grilovacieho korenia. Necháme marinovať celú noc, orestujeme na olivovom oleji na grilovacej panvici. Hnedú ryžu si umyjeme, necháme vyschnúť, zatiaľ si očistíme a nakrájame petržlen, mrkvu a cibuľu. Na olivovom oleji opražíme cibuľku, keď zosklovatie pridáme mrkvu a petržlen, pridáme ryžu a zalejeme trojnásobkom vriacej vody. Hnedú ryžu varíme asi hodinu, kým sa voda neodparí a ryža nezmäkne. Ryžu podávame s kuracím plátkom, prajeme dobrú chuť!

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet