Kuracie prsia na cibuli s balsamicom

  • Sharebar

4 porcie  30 minút

 

500g kuracie prsia

2 ks cibuľa

3 PL olivového oleja

3 PL balzamikového octu

100 ml vriaca voda

Soľ, mleté čierne korenie

2 ks paradajka

 

Cibuľu narežeme na tenké polmesiačky a na rozpálenom olivovom oleji  restujeme do zlatista, potom ju stiahneme z ohňa a polejeme octom. Kuracie prsia nakrájame šikmým rezom na menšie kúsky a restujeme na rozpálenom oleji  do zlatista. Ak mäsko púšťa šťavu, zlievame ju k cibuli. Keď bude mäsko chytať farbu do zlatista prilejeme k mäsku vriacu vodu, cibuľu a dochutíme soľou a korením a Pridáme nadrobno narezanú paradajku k mäsku, prikryjeme pokrievkou a o minútku odstavíme z ohňa. 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet