Makovo-orechová raw torta s kakaovým krémom

  • Sharebar

Korpus:

100 g datlí 

100 g maku 

80 g orechov 

2 PL datľového sirupu 

4 PL jablkového pyré

 

Krém:

500 g plnotučného bieleho jogurtu Hollandia 

3 ČL kakaa

2 PL agáve sirupu 

2 kocky čokolády 

2 ČL Caro (instantný nápoj)

 

Počet porcií: 6   Čas prípravy: 20 minút

 

Datle sparíme pod vriacou vodou, premiešame s pomletým makom, orechami, sirupom a jablkovým pyré a osladíme ďatľovým sirupom. Všetko zmixujeme na tuhú hmotu a rovnomerne vystelieme tortovnicu s odoberateľným okrajom. Krém pripravíme z jogurtu, kakaa a agáve sirupu. Krémom potrieme korpus, čokoládu nasekáme na malé kúsky a posypeme ňou krém, pred podávaním môžeme tortu ozdobiť, použijeme Caro, kakao alebo instantnú kávu. 

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet