Marhuľovo-mangový ovsený koláč

  • Sharebar

Korpus:
1 mango 
1 banán 
1 vajce 
1 hrnček jemných ovsených vločiek 

Krém:
250 g ricotty 
250 g jemného tvarohu
3 kvapky vanilkovej esencie 
1 dcl kokosového mlieka (alebo iného mlieka)
2 PL agáve sirupu 
10 malých marhúľ 

Porcie: 4 Čas prípravy: 40 minút 

Tento jednoduchý a rýchly koláč som piekla neskoro večer, no čo už keď musíte spotrebovať mango a marhule emoticon Ale presne takto vznikajú kombinácie mojich jedál. Keď si pripravíte koláč večer, máte postarané o príjemné ráno, nemusíte si už robiť starosti s raňajkami a navyše raňajkujete koláč, čo viac si človek môže priať, aby si spríjemnil vstávanie emoticon Koláč pripravíte bez použitia mixéra, preto je vhodný aj na večerné vypekanie. Môžete si vymeniť ingrediencie za ovocie, ktoré máte radi. V mise zmiešame vločky, nakrájané mango, popučený banán a vajce. Túto zmes vtlačíme do menšej formy, vymastenú kokosovým olejom. Krém pripravíme vymiešaním ricotty, tvarohu, vanilkového struku alebo esencie a mlieko. Krém rozotrite na korpus, posypte nakrájanými marhuľami a dajte zapiecť do rúry na 180 °C na 35 minút. Prajem vám dobrú chuť k výdatným raňajkám!

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet