Pridané používateľom Paťka dňa Ne, 15/03/2015 - 17:20
7 stredne veľkých mrkiev
300 g mrazeného hrášku
morská soľ
rasca
1,5 L vývaru
maslo
petržlenová vňať
čas prípravy: 30 minút Porcie: 6
Na masle alebo olivovom oleji opražíme na kocky nakrájanú mrkvu. Po pár minútach mrkvu zalejeme vývarom, pridáme rascu, soľ, môžeme aj natur vegetu, ale nie je to nutné. Keď je mrkva mäkká, rozmixujeme ju do hladka ponorným mixérom, pridáme hrášok a počkáme, kým sa uvarí. Polievku na tanieri dochutíme petržlenovou vňaťou. Táto polievka je veľmi obľúbená aj u malých detí, samozrejme bez soli, ak má vaše dieťa rado hrášok, skúste mu ju pripraviť.
Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.
- Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
- V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória:
Recepty: