Ovsená kaša s banánom a arašidovým maslom

  • Sharebar

2 dcl mlieka 

4 PL jemných ovsených vločiek 

1 ČL datľového sirupu (alebo iného sladidla)

1/3 banánu 

1 PL natural arašidového masla

Porcie: 1 Čas prípravy: 10 minút 

Skúste si na raňajky urobiť basic ovsenú kašu - arašisové maslo a banány, moja obľúbená kombinácia. V menšom hrnci zohrejte mlieko, pridajte vločky, keď kaša zovrie, je hotová. Môžete použiť celý banán, v tom prípade nepoužívajte sladidlo, ochuťte arašidovým maslom a vaše srdce i zdravie sa vám poďakuje :-) 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet