Ovsená kaša s hroznom

  • Sharebar
 
2 dcl mlieka 
4 PL jemných ovsených vločiek 
1 ČL agáve sirupu 
1 kocka čokolády (92 %)
1 ČL goji 
hrozno 
 
Porcie: 1 Čas prípravy: 10 minút 
 
Zohrejeme si mlieko, pridáme vločky a sladidlo. Keď kaša zhustne, hneď ju odstavíme a na tanieri ozdobíme hroznom, čokoládou a goji. Sladký, zdravý štart do nového dňa :-) 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet