Pečený cícer

  • Sharebar

1/2 šálky cíceru 

2 ČL grilovacieho korenia 

1 PL olivového oleja 

 
Počet porcií: 6   Čas prípravy: 30 minút
 
Týmto jednoduchým snackom môžeme pohostiť návštevu alebo ho môžete zjesť večer pri sledovaní televízie, ale cícer obsahuje sacharidy, preto ho môžete večer skonzumovať vtedy, ak ste cez deň prijali menej sacharidov. Cícer si na 12 hodín namočíme do väčšieho množstva vody, potom ho 10 minút varíme v osolenej vode, preložíme ho na papier na pečenie, pokvapkáme olivovým olejom, ochutíme grilovacím korením a pečieme, kým nie je chrumkavý, dávajte pozor, aby sa nespálil, potom je tvrdý. Pečieme na 180 °C asi 20 minút.
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet