Rýchla pizza bez kvásku

  • Sharebar
Cesto:
260 g špaldovej celozrnnej hladkej múky 
120 ml vody 
50 ml kokosového alebo olivového oleja 
bazalka 
rozmarín 
1 ČL soli 
 
Plnka:
20 dkg kuracej prsnej šunky 
olivy 
jarná cibuľka 
paradajkové pyré alebo kečup 
20 dkg syra Kleopatra
 
Porcie: 4 Čas prípravy: 50 minút 
 
Cesto na pizzu si pripravíme zmiešaním múky, vody, oleja, korenia a soli. Väčší pekáč vymastíme kokosovým olejom, vysypeme troškou múky a premiestnime naňho vypracované a na tenko vyvaľkané cesto. Dáme ho predpiecť do rúry na 10 minút na 180 °C. Vyberieme pekáč, pizzu potrieme pestom, rozložíme všetky ingrediencie, ktoré máme na pizzi radi a dáme znova zapiecť približne na 25 minút. Pred dopečením postrúhame na pizzu syr. Podávame ozdobené čerstvou bazalkou. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet