Špaldovo-ovsené palacinky a domácim čučoriedkovým džemom

  • Sharebar

0,5 L kravského mlieka

1 vajce

5 PL špaldovej celozrnnej hladkej múky

5 PL pomletých jemných ovsených vločiek 

štipka soli 

1 ČL agáve sirupu 

kokosový olej 

banán 

domáci čučoriedkový džem 

 
Počet porcií: 10 palaciniek   Čas prípravy: 30 minút
 
Máte chuť urobiť svojej rodine a sebe tradičné sladké raňajky? Skúste naše palacinky, ktoré vznikli kombináciou špaldovej múky a ovsených vločiek. Mlieko vlejem do misy, pridáme vajce, soľ, agáve sirup a postupne primiešame múku a ovsené vločky. Vznikne nám cesto, ktoré by nemalo byť ani veľmi husté ani riedke. Keď sa nám zdá cesto husté, prilejeme mlieko, keď riedke, pridáme múku. Opekáme na kokosovom oleji, na tanieri dochutíme čučoriedkovým džemom a banánom. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet