"Talianský" hamburger

  • Sharebar

1 porcia   10 minút

 

60g tvrdého syra so stredne vysokým obsahom tuku (použili sme tehlu mozarellu )

60g kvalitného pečiva (použili sme bielkovinovú žemľu)

½ paradajky

1 šálka baby špenátu (alebo prasličky)

1 KL balzamikového octu

1 KL panenského olivového oleja

Mleté čierne korenie

 

Rozkrojené pečivo na miernom ohni na teflonovej panvici pečieme do chrumkava. Pečivo pokvapkáme olivovým olejom, balzamikom a naplníme krúžkami paradajky, listovej zeleniny a syra. Nakoniec môžeme pridať aj čerstvé korenie. 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet