Tekvicová loďka plnená kuracím mäsom

  • Sharebar

1 väčšia hokkaido tekvica
2 kuracie prsia 
2 paradajky
1 cibuľa 
1 červená paprika 
soľ
olivový olej 
bylinkové maslo 

šalát

Tekvicu ošúpeme (môžeme ju upiecť aj v šupke), rozdelíme na 4 časti, vyberieme semienka a jemne posolíme. Kuracie mäso nakrájame na malé kocky, cibuľu, papriku a paradajky tiež. Na olivovom oleji orestujeme cibuľu, papriku, pridáme mäso, posolíme a sprudka orestujeme. Pridáme paradajky a hneď ostavíme. Zmesou plníme tekvicoé loďky, uložené na pekáči na papieri na pečenie. Pečieme na 180 °C asi 30 minút. Dáme pozor, aby sa mäso zvrchu nespálilo. Na tanieri ochutíme plátkom bylinkového masla, servírujeme so šalátom. 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet