Tuniakové ryžové rezance do 10 minút

  • Sharebar

50-70g ryžové cestoviny
80g tuniaka v olivovom oleji
2 ks cherry paradajky
1 jarná cibuľka
Mleté čierne korenie, prípadne chilli

Počet porcií: 1  Doba prípravy: do 10 minút

Ryžové cestoviny môžme pripraviť podľa návodu, tieto sme však varili bez predošlého namáčania len 2 minúty. Z tuniaka zlejeme prebytočný olej a primiešame ho do cestovín. Pridáme nakrájané cherry a cibuľku a nakoniec dochutíme čerstvým mletým korením, prípadne chilli. Hotovo, máme vyvážený a neskutočne rýchly obed (prípadne večeru po tréningu). :)

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet