Wafle z makovej múky s tvarohom a arašidovým maslom

  • Sharebar
1 vajce 
1 PL makovej múky 
2 ČL čokoládového proteínu
trošku vody 
100 g hrudkovitého tvarohu 
1 ČL arašidového masla 
kokosový olej 
datľový sirup 
 
Porcie: 1 Čas prípravy: 5 minút 
 
Cesto na wafle si pripravíme za pár sekúnd. V miske rozšľaháme vajíčko, pridáme makovú múku, proteín (môžeme vynechať) a rozriedime trochou vody. Waflovač vymastíme kokosovým olejom, vlejeme cesto a pár minút opekáme. Z tohto cesta si môžete pripraviť aj palacinku, opekáme ju z oboch strán. Na tanieri ochutíme tvarohom, arašidovým maslom a datľovým sirupom. Keď použijete proteín, nemusíte už sladiť, proteínový prášok wafle osladí. 
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet