Wrap italian style s kuracím mäsom

  • Sharebar

500 g kuracích pŕs 
2 šalotky (alebo jedna cibuľa)
2 strúčiky cesnaku 
1 ČL kokosového oleja bez arómy 
1 ČL soli 
1 ČL drvenej bazalky 
1 ČL oregána 
250 g cherry rajčín 
hrsť baby špenátu 
2 hrste šampiňónov

italian bread (Lidl)

Tento týždeň je v Lidli taliansky a to ma inšpirovalo k dnešnému obedu. Kuracie mäso si umyjeme, osušíme a nakrájame na malé kocky. Na oleji si orestujeme nakrájanú šalotku, cesnak, kuracie mäso. Po zatiahnutí mäsa pridáme korenie a soľ a restujeme ďalej.  Pridáme hrsť špenátu, nakrájané a umyté šampiňóny. Rajčiny si pomixujeme v mixéri, mixovala som veľmi krátko, iba tak, aby sa rajčiny otvorili a pustili šťavu. Pridáme ich k mäsu a ešte chvíľu restujeme. Mäso nezakrývame ani nepridávame vodu. Potrebujeme, aby bolo omáčky menej, zbytočne by vytekala z chleba. Žiadanú konzistenciu zabezpečia pomixované paradajky. Keď je mäso hotové, už ho iba naplníme do zohriateho chleba, pripravíme šalát a podávame :-) 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet