Záhradná zelenina z panvice

  • Sharebar

4 ks paradajky (alebo 8 ks cherry paradajky)

½ cibule

2 ks papriky

2 PL olivového oleja

Morská soľ

 

2 porcie

10 minút

 

Na panvicu pridáme olivový olej, posolíme morskou soľou a keď je rozpálená pridáme celé paradajky, papriky nakrájané na pláty a kolieska cibule. Zeleninu postupne otáčame, aby sa nepripálila. Keď zelenina chytá hnedú farbu, vyberáme ju.

* Kto chce cesnakovú príchuť - na olivový olej hneď zo začiatku pridáme celý strúčik cesnaku a necháme cca 1 minútku popražiť, aby olej nabral cesnakovú príchuť.

Vysvetlivky: KV – Kávová lyžička, PL polievková lyžica, ks - kus, dc - deciliter

Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet