Zapekaná ovsená kaša s jablkami, tvarohom a škoricou

  • Sharebar
3 jablká 
250 hrudkovitého tvarohu 
3 ČL škorice
1 PL kokosového cukru
1/2 šálky jemných ovsených vločiek 
1 vajce 
0,5 dcl mlieka 
kokosový olej na vymastenie pekáča 
 
Porcie: 4 Čas prípravy: 40 minút 
 
Nemáte čas ráno pripravovať raňajky? Urobte si ich už večer, postačí pár minút práce a chutné raňajky máte pripravené. Jablká si nastrúhajte na hrubo alebo si urýchlite prácu a zmixujte ich v mixéri (ale nie na pyré). K jablkám primiešajte škoricu, tvaroh, cukor, ovsené vločky, vajíčko a mlieko. Zmes vymiešajte a vložte do pohárov, ktoré sú vhodné na zapekanie v rúre alebo do menšej zapekacej misy, ktorú vymastite kokosovým olejom. Kašu zapekáme asi 30 minút na 180 °C, je to hotové vtedy, keď začne zvrchu hnednúť.
 
 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet