Zeleninová panvička bez mäsa

  • Sharebar

1/2 karfiolu 
pór 
1/2 červenej cibule 
2 strúčiky cesnaku 
1/2 PL kokosového oleja 
vanička šampiňónov 
4 veľké paradajky 
1 ČL kurkumy 
1 ČL majoránky 
1 ČL morskej soli 
3 naberačky vývaru alebo vriacej vody 
 

Čas prípravy: 25 minút Porcie: 4 

Na oleji si opražíme nakrájanú cibuľku s pórom (použila som zelenú časť póru). Orestujeme a pridáme šampiňóny, ktoré sme nakrájali na malé kúsky. Po chvíľke pridáme karfiol, tiež nakrájaný nadrobno. Podlejeme vývarom, pridáme korenie a dusíme na miernejšom plameni zakryté pokrievkou. Keď karfiol zmäkne, pridáme nakrájané paradajky a ešte chvíľku podusíme. Podávame so zeleninovým pyré, naprílad zelerovo-mrkvovým. Keď máte radi ružičkový kel, môžete ho pridať k zmesi počas varenia. Keď vám ostane zmes z obeda, ďalším tipom je pridať k nej vajíčko a máte rýchlu a teplú večeru :-) 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 

Vytvoriť nový účet