Živánska s kuracím mäsom

  • Sharebar

1 cuketa 

1 petržlen 

5 redkvičiek 

4 zelené papriky 

jarná cibuľka

6 šampiňónov

2 menšie zemiaky (nemusia byť)

2 kuracie prsia 

morská soľ

grilovacie korenie bez glutamánu 

1 PL horčice

1 PL olivového oleja

1 PL kečupu bez konzervantov 

2 strúčiky cesnaku

 
Porcie: 4 Čas prípravy: 1 hodina
 

Zeleninu si očistíme, umyjeme, nakrájame na kocky a vložíme do väčšej misy s nakrájaným kuracím mäsom. Pridáme olivový olej, prelisovaný cesnak, grilovacie korenie, soľ, horčicu a kečup, premiešame. Zmes rozdelíme na štyri rovnaké časti a vložíme na plech do štyroch alobalov. Pečieme 45 minút na 180 °C. Po upečení preložíme na tanier, podávame v alobale.

 

 

Niektoré články si môžu prečítať celé len prihlásený užívatelia.

  • Pre zobrazenie kompletného obsahu je potrebné sa prihlásiť.
  • V prípade, že ešte nemáte u nás zriadený používateľský účet, tak sa zaregistrujte.
Kategória: 
Recepty: 

Vytvoriť nový účet